LARP igre
LARP igre
LARP igre
LARP igre
LARP igre

LARP igre

By Irena Maričić|15.11.2018|Male igre za Veliku Goricu|0 comments

Malo vam je dosadilo biti u vlastitoj koži? Htjeli biste na par sati postati netko drugi? Ili jednostavno želite isprobati kako bi se snašli u igranju uloga? U tom slučaju, imamo super prijedlog za vas! Male igre za Veliku Goricu ugostit će ekipu iz Terrible Creationsa; simpatični kolektiv dizajnera igara koji stoje iza igara s uživljavanjem u uloge (takozvani LARP – Live Action Role Playing). Riječ je o vrsti društvenih igara koje se igraju u realnom vremenu i prostoru, uživo i u neposrednoj interakciji s drugim igračima. Svaki igrač dobije svoju ulogu, grupu se uvodi u priču i ishod igre direktno ovisi o odlukama i potezima igrača. Ekipa Terrible Creationsa od 2014. godine vrijedno osmišljava, organizira i vodi razne LARP igre kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu.

Terrible Creations će imati svoj štand kroz cijeli dan, tako da slobodno možete doći do njih i informirati se o ovoj zabavnoj vrsti društvenih igara. Također, za vas su pripremili dvije vrlo zanimljive igre;

  • za sve ljubitelje Harry Potter svijeta tu je igra ”Harry Potter – Mračna vremena” koja će se održati u terminu od 10:00 do 12:00 sati. Na ovu igru može se prijaviti od 6 do 13 sudionika.
  • iduća igra intrigantnog naziva glasi ”Ljubav je plava”, a igrat će se od 14:00 do 16:00 sati. Za ovu, pak, igru potrebno je točno 6 igrača.

Igre u prosjeku traju 2 sata, u što je uključeno i upoznavanje igrača s pričom, priprema igre, debrief i podjela uloga. Prijave se primaju na samom događaju, za stolom Udruge Talus ili direktno na štandu Terrible Creationsa. Sudjelovanje je potpuno besplatno i nije potrebno apsolutno nikakvo prethodno iskustvo u igranju LARP igara, nikakvo glumačko iskustvo niti poseban dress code – samo dobra volja i malo mašte.

Osim u subotu na našem eventu, Terrible Creations možete pronaći u njihovoj Jazbini koja se nalazi na adresi Podolje 10, Zagreb. U Jazbinu se možete zavući svakog zadnjeg petka u mjesecu od 19 do 21 sat i to besplatno, ali uz prethodnu najavu.

Za više informacija o ovom zanimljivom žanru društvenih igara posjetite naš event i prijavite se za sudjelovanje na jednom od LARP-ova. Čekamo vas!

Share this Post: