Qube ”pub” kviz
Qube ”pub” kviz
Qube ”pub” kviz

Qube ”pub” kviz

By Irena Maričić|16.11.2018|Male igre za Veliku Goricu|0 comments

Ako ste mislili da će Male igre za Veliku Goricu proći bez jednog žanrovskog kviza, gadno ste se prevarili! U subotu nam iz Siska stiže QUBE; ekipa koja iza sebe ima preko 50 održanih kvizova i to samo u Sisku, a njihovi kvizovi su postali i sastavni dio raznih konvencija po cijeloj Hrvatskoj poput Rikona, SFeraKona i SkONa. Stoga nam je čast ugostiti ove majstore kvizaše i ponuditi posjetiteljima mogućnost da pokažu svoje (ne)znanje, ali i da se dobro zabave i usput nauče nešto zanimljivo.

Info o kvizu:

  • Qube kviz će početi u 18 sati, a procijenjeno trajanje kviza je između 70 i 90 minuta.
  • Prijave za kviz će biti na samom događaju, a mogu se prijaviti svi zainteresirani bez obzira na dob, predznanje i slično. Važno je napomenuti da ekipe mogu imati do 4 člana.

Pitanja koja će se pojaviti na kvizu bit će tematska; od stripova, videoigara, društvenih igara, žanrovske književnosti, glazbe, pop kulture itd. Dakle, pravi ”geekovski” mišung! Sudjelovanje je, kao i sve, besplatno!

A kakav bi to event bio da nema i nagrade za pobjednike! Prvoplasirana ekipa će za svoje znanje osvojiti i simboličnu nagradu (koja će ostati tajna do samog kviza, moramo i mi ostaviti malo mistike za kraj!).

Zato brzo razmislite koga želite u svojoj ekipi i dođite testirati svoje znanje bez straha.

Dobra zabava zagarantirana, vidimo se!

Share this Post: